WelkeCreditcard.info

Goedkope Visa Card zonder BKR toetsing bestellen?

Wil jij een Goedkope Visa Card zonder BKR toetsing bestellen? Dan ben je hier op het juiste adres. Hier vertellen we je namelijk graag meer over de voor- en nadelen van een Goedkope Visa Card.

Wat is een Goedkope Visa Card?

Een Goedkope Visa Card is een betaalmiddel net als bijvoorbeeld een reguliere bankpas. Een groot verschil tussen een bankpas en een Goedkope Visa Card is dat u met een Goedkope Visa Card achteraf betaald. Uitzondering hierop zijn natuurlijk de prepaid creditcards. Het is eigenlijk zo dat de creditcardmaatschappij de betalingen voor je voorschiet.

Een andere mogelijkheid die een Goedkope Visa Card biedt is het gespreid terugbetalen. Aan het einde van iedere maand ontvang je van je creditcardaanbieder een overzicht van alle betalingen die je met je creditcard hebt uitgevoerd. Je kunt er vervolgens zelf voor kiezen als je de betalingen in 1 keer wilt betalen of dat je deze later of in maandelijkse termijnen wilt terug betalen.

Voordelen van een Goedkope Visa Card

Goedkope Visa CardGoedkope Visa Card
  • Je kunt vrijwel over de hele wereld betalen. Zelf in minder ontwikkelde landen als bijvoorbeeld Afrika kun je goed terecht.
  • Je kunt veiliger online winkelen. Als een online geplaatste bestelling niet wordt geleverd, dan kan de betaling worden geannuleerd.
  • Je kunt eerst bestellen en pas later betalen. Doordat je pas aan het einde van de maand hoeft te betalen, kun je alvast eerder overgaan tot kopen / bestellen.
  • Je kunt aankopen eventueel gespreid terugbetalen. Als je later of gespreid terug gaat betalen, dan ga je wel rente betalen.
  • Je kunt gebruik maken van de klantenservice. Over het algemeen hebben de maatschappijen een goede klantenservice, welke 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn.

Nadelen van een Goedkope Visa Card

  • Je kunt last krijgen van fraude. Aangezien je erg eenvoudig kunt betalen, is de kans op fraude ook groter. Een bijkomend voordeel is wel dat de fraude in de meeste gevallen voor rekening van de aanbieder komt.
  • Je kunt hoge rente gaan betalen. Ben je even niet in de gelegenheid om maandelijks je uitgaven te gaan betalen, dan ga je een hoge rente betalen. De rentes zijn in vrijwel alle gevallen hoger dan bij bijvoorbeeld een persoonlijke lening.
  • Je gaat jaarlijkse kosten betalen. Elke jaar dien je een vast bedrag te betalen voor het kunnen gebruiken van een creditcard.
  • Je moet flink betalen voor het contact opnemen van geld. Hiervoor kun je dus gewoon beter je bankpas gebruiken of dit alleen doen in noodgevallen.

Goedkope Visa Card zonder BKR toetsing bestellen

Zoals hierboven al is omschreven zijn er veel voor- en nadelen met betrekking tot een Goedkope Visa Card. Het is verstandig om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken en op zoek te gaan naar de juiste creditcard die het beste bij je past.

Hou met het zoeken naar de juiste aanbieder ook rekening met interessante aanvullende voordelen. Denk hierbij aan het sparen van punten, gratis lidmaatschappen en kortingsacties.

Heel veel succes met het vinden van de juiste creditcard!

Comments are closed.